Tassilo Vermeulen, GLU-ambassadeur 2018 en José van Kooten, GLU-docent van het jaar 2018

Tassilo Vermeulen, GLU-ambassadeur 2018

Tijdens een spannende ‘talkshow’ koos een deskundige jury Tassilo Vermeulen als GLU-ambassadeur 2018 uit vier kandidaten. Hij vertegenwoordigt het Grafisch Lyceum Utrecht bij de landelijke verkiezing van de MBO-ambassadeur 2018. Deze vindt plaats tijdens het gala van de Dag van het mbo op 19 november 2018 in Orpheus in Apeldoorn.

Tassilo heeft naast zijn schoolwerk onder andere een online ‘onderwijskrant’ ontwikkeld voor intern gebruik binnen het GLU. Buiten de school om maakt Tassilo promovideo’s en hij is onderdeel van het YAB (Young Advisory Board), een groep jongeren die het management en bestuur van verschillende bedrijven adviseert.

José van Kooten, GLU-docent van het jaar 2018

Ook maakte de jury bekend dat José van Kooten GLU-docent van het jaar 2018 is. Zij was vooraf gekozen uit zes kandidaten die door de studenten voor hun eigen team waren genomineerd. José is de gezamenlijke kandidaat van het Grafisch Lyceum Utrecht voor de verkiezing tot Mbo-docent van het jaar die georganiseerd wordt door de Onderwijscoöperatie. José van Kooten is docent Engels en al twee jaar werkzaam bij het GLU. De studenten dragen haar op handen: ‘Ze ziet alles, ze is heel erg betrokken bij de klas en ze weet dan ook goed waar de sterke punten van iedereen liggen’. Wie de Docenten van het jaar 2018 zijn, wordt bekend gemaakt op 6 oktober 2018 tijdens de twee dag van het Lerarencongres.

Meer informatie over de ambassadeurs op ditismbo.nl

Meer informatie over de Leraar van het jaar