Nieuwe ambassadeur voor MBO'ers pakken aan

Leuk nieuws! Wij hebben voor het programma Mbo’ers Pakken Aan 2021 een enthousiaste ambassadeur uitgekozen die onze school gaat vertegenwoordigen.
  • MBO'ers pakken aan
  • Ambassadeur Louise

Onze Ambassadeur Louise volgt de opleiding Mediamanagement en Marketing en zit momenteel in haar 2e leerjaar. Zij volgt deze opleiding op het Grafisch Lyceum omdat zij al een lange tijd interesse heeft in marketing. Het bedenken van projecten en het uitvoeren daarvan vindt zij erg leuk. Ook werd zij geïnspireerd tijdens het kijken van films. In de films Nappily Ever After en Second Act hebben de hoofdrolspeelsters een carrière in de marketingbranche. Dit sprak Louise heel erg aan.

Louise Babel

Wij hebben voor Louise gekozen omdat zij creatief, ondernemend en leergierig is. Door de opleiding op het Grafisch Lyceum heeft zij zichzelf kunnen ontwikkelen en zelfvertrouwen opgebouwd om te kunnen doen wat zij nu doet. Louise heeft enorm zin in dit avontuur en zal onze school met trots vertegenwoordigen.

Hoe pakken MBO’ers aan?

Mbo’ers Pakken Aan laat zien dat mbo-studenten met twee benen in de maatschappij staan. Kijkers maken kennis met hun motivatie en hun talenten. Door een professionele jury worden ze onder meer beoordeeld op hun oplossend vermogen, communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Alle deelnemende scholen dragen zo bij aan de versterking van de communicatie over het mbo. De ambassadeurs bouwen een netwerk op met medestudenten door het hele land, maken kennis met prijswinnaars uit het bedrijfsleven en komen in contact met belangrijke Nederlanders. Louise krijgt de kans om op landelijk niveau iets voor het middelbaar beroepsonderwijs te betekenen en gezien te worden.

Louise gaat zich vooral bezighouden met het oplossen van een belangrijke casus voor een bekend bedrijf. Tijdens dit traject gaat ze problemen analyseren en informatie verzamelen. Met de uitkomsten gaat zij een passend en creatieve oplossing bedenken en het concept pitchen aan een jury.