Aanmelden

 

Leuk dat je kiest voor een opleiding op onze school. Het Grafisch Lyceum Utrecht is een creatieve vakschool. Alle studenten die zich bij ons aanmelden zijn geïnteresseerd in vormgeven, techniek en media.

Net als vorig jaar is de uiterste aanmelddatum in verband met corona verplaatst van 1 april naar 1 mei 2021. Let op! sommige opleidingen zitten snel vol. Het is daarom raadzaam om je aanmelding niet te lang uit te stellen.

Meld je aan en doe mee aan de verplichte onderdelen van de aanmeldprocedure.
Na aanmelden volgen er verplichte onderdelen van de aanmeldprocedure. Hiermee onderzoek je je motivatie, talenten en interesses. We helpen je om de juiste opleiding te kiezen.

Aanmelden voor een BBL-opleiding
Wil je je aanmelden voor een BBL-opleiding en aanhaken in het lopende schooljaar zodat je aan het eind van het volgende schooljaar je diploma halen? Dan is aanmelden tot 1 oktober mogelijk. Neem gerust contact met ons op om eventueel maatwerk te onderzoeken.

Aanmeldprocedure

Alles wat je moet weten over je aanmelding voor een opleiding op onze school vind je in dit overzicht.

Hoeveel studieplaatsen zijn er per opleiding?

Voor alle BOL-opleidingen van het Grafisch Lyceum Utrecht geldt een maximaal aantal studenten. Voor het schooljaar 2021-2022 is dit maximum per opleiding als volgt bepaald:

Mediavormgeven kent verschillende richtingen. Als er bij een bepaalde richting geen plaats meer is, bieden we je een passend alternatief aan. Studenten die al aan het Grafisch Lyceum Utrecht studeren hebben voorrang op studenten die extern instromen, mits zij zich uiterlijk 28 mei aangemeld hebben. De aanmeldprocedure loopt, er is op dit moment voldoende plek bij verschillende opleidingen van het Grafisch Lyceum Utrecht. Voor een aantal opleidingen hebben we al veel aanmeldingen. Het kan gebeuren dat het maximaal aantal studenten geplaatst is terwijl je nog bezig bent met de verplichte onderdelen in de aanmeldprocedure. We kunnen je geen plaats bij de opleiding van je eerste keus garanderen. Houd er rekening mee dat je op de wachtlijst terecht kunt komen. Het Studenten Servicepunt informeert je hierover en denkt graag mee.

Ik heb een vraag

We helpen je graag!

Studenten Servicepunt GLU
WhatsApp
(030) 280 70 80
E
aanmelden@glu.nl
T (030) 280 70 80