Colofon

Deze website is ontwikkeld in opdracht van het Grafisch Lyceum Utrecht. Verantwoordelijk voor onderhoud en inhoud is de afdeling communicatie.

Art direction, design en ontwikkeling

Kaliber (www.kaliber.net)

Contentmanager

Femke Wijndelts, Communicatiemedewerker Grafisch Lyceum Utrecht

Fotografie, tenzij anders vermeld

Joachim van der Kwast, Grafisch Lyceum Utrecht
Godfried van Utrecht, Grafisch Lyceum Utrecht

Aansprakelijkheid

Het Grafisch Lyceum Utrecht besteedt grote aandacht aan de juistheid en actualiteit van de informatie op deze website (www.glu.nl). Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen van technische storingen of eventuele fouten in teksten, vermeldingen, links en emailadressen. Het Grafisch Lyceum Utrecht behoudt zich het recht voor de informatie op deze website te veranderen zonder vooraankondiging. Bezoekers kunnen aan de gegevens op deze website geen rechten ontlenen.

Copyright

De tekst, foto’s, illustraties en bestanden op deze website zijn eigendom van het Grafisch Lyceum Utrecht of van de vermelde eigenaren. (Her)gebruik daarvan in originele of gewijzigde vorm is alleen toegestaan met toestemming van de makers.

Als u een link aanbrengt naar onze website, stellen wij het op prijs als u dat ons laat weten. Wij spannen ons in zorgvuldig om te gaan met het copyright van anderen. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen als u meent dat hierin niet correct gehandeld is. Het contactadres van de afdeling communicatie van het Grafisch Lyceum Utrecht: communicatie@glu.nl.

Persoonsgegevens

Het Grafisch Lyceum Utrecht respecteert de privacy van bezoekers van deze website en behandelt achtergelaten informatie vertrouwelijk. De gegevens worden niet doorverkocht of verspreid naar andere partijen. Wel kan het Grafisch Lyceum deze gegevens voor eigen marketing- of onderzoeksdoeleinden gebruiken. Door deze gegevens achter te laten, stemt de bezoeker in met dit gebruik hiervan.

Grafisch Lyceum Utrecht

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met:
Afdeling Communicatie Vondellaan 178, 3521 GH Utrecht Postbus 5066, 3502 JB Utrecht, (030) 280 70 81