Informatie voor decanen

Docent legt wat uit aan student
Docent legt wat uit aan student
Als decaan ben je een belangrijke informatiebron voor leerlingen die een beroepskeuze moeten maken. Om jouw leerlingen te helpen met het maken van een juiste keuze bieden wij verschillende activiteiten en mogelijkheden.

Voor­lichting

Voorlichting is belangrijk onderdeel in het keuzeproces van een studiekiezer. Wij helpen jouw leerlingen graag met verschillende middelen en activiteiten.

Docent legt iets uit aan student

Helpen bij studiekeuze

Twijfelen leerlingen of hebben ze hulp nodig bij het maken van een studiekeuze? Hieronder vind je een aantal handige tools die kunnen helpen.

Aanvragen voor deelname aan beroepenmarkten en informatiemiddagen of avonden bij jouw op school? Mail ons.

Mailen

Op donderdag 1 december en donderdag 16 februari is het tijd voor de oriƫntatieworkshops. Mochten jouw leerlingen interesse hebben in deze workshops, kunnen zij zich aanmelden via onderstaande buttons.

Oriƫntatieworkshop 1 december

Oriƫntatieworkshop 16 februari

In onze opleidingsbrochure voor het studiejaar 2023-2024 vind je informatie over onze opleidingen, verhalen van studenten en tips over het aanmeldproces.

Brochure

Een of meerdere brochures ontvangen? Stuur ons een mail.

Mailen

Aanmeldprocedure

CONTACT

Heb je vragen over onze voorlichtingsactiviteiten of wil je op de hoogte worden gehouden via onze nieuwsbrief? Stuur ons een mail met jouw vraag of met je contactgegevens om op onze mailinglijst gezet te worden.

Mailen