Informatie voor decanen

Docent Nicky vertelt over de opleiding Medewerker Creatieve Productie.
Docent Nicky vertelt over de opleiding Medewerker Creatieve Productie.
Als decaan ben je een belangrijke informatiebron voor leerlingen die een beroepskeuze moeten maken. Om jouw leerlingen te helpen met het maken van een juiste keuze bieden wij verschillende activiteiten en mogelijkheden.

Voor­lichting

Voorlichting is belangrijk onderdeel in het keuzeproces van een studiekiezer. Wij helpen jouw leerlingen graag met verschillende middelen en activiteiten.

Helpen bij studiekeuze

Twijfelen leerlingen of hebben ze hulp nodig bij het maken van een studiekeuze? Hieronder vind je een aantal handige tools die kunnen helpen.

Aanvragen voor deelname aan beroepenmarkten en informatiemiddagen of avonden bij jouw op school? Mail ons.

Mailen

Momenteel zijn er geen oriƫntatieworkshops. Mochten jouw leerlingen interesse hebben in deze workshops, stuur ons een mailtje.

Mailen

In onze opleidingenbrochure voor het studiejaar 2022-2023 vind je informatie over onze opleidingen, verhalen van studenten en tips over het aanmeldproces.

Brochure

Een of meerdere brochures ontvangen? Stuur ons een mail.

Mailen

de aanmeldprocedure: Eerst meld je je aan voor 1 april, vervolgens krijg je een bevestiging via de mail. Uiteindelijk krijg je een thuisopdracht die je laat zien tijdens de studiekeuzecheck. Na het studiekeuzeadvies hoor je of je bent aangenomen of niet. Als jij je definitieve keuze hebt doorgegeven, ontvangen wij jou graag op het GLU!

CONTACT

Heb je vragen over onze voorlichtingsactiviteiten of wil je op de hoogte worden gehouden via onze nieuwsbrief? Stuur ons een mail met jouw vraag of met je contactgegevens om op onze mailinglijst gezet te worden.

Mailen