Informatie voor decanen

Student Claire poseert voor blauwe muur
Student Claire poseert voor blauwe muur
Als decaan ben je een belangrijke informatiebron voor leerlingen die een beroepskeuze moeten maken. Om jouw leerlingen te helpen met het maken van een juiste keuze bieden wij verschillende activiteiten en mogelijkheden.

Voor­lichting

Voorlichting is belangrijk onderdeel in het keuzeproces van een studiekiezer. Wij helpen jouw leerlingen graag met verschillende middelen en activiteiten.

Helpen bij studiekeuze

Twijfelen leerlingen of hebben ze hulp nodig bij het maken van een studiekeuze? Hieronder vind je een aantal handige tools die kunnen helpen.

Aanvragen voor deelname aan beroepenmarkten en informatiemiddagen of avonden bij jouw op school? Mail ons.

Mailen

Op donderdag 2 december en donderdag 10 februari organiseren wij mbo-oriĆ«ntatieworkshops. Tijdens deze workshops kan de leerling een les volgen, kennismaken met studenten en docenten en sfeer proeven van de school. Zo snel mogelijk komt er een registratieformulier online waarop jij je kan inschrijven voor deze workshops. Op de hoogte blijven? Stuur ons een mailtje met de opleiding(en) waarin je geĆÆnteresseerd bent.

Mailen

Even verder scrollen en dan zie je de opleidingsbrochure van 2021 – 2022. Een of meerdere brochures ontvangen? Stuur ons een mail.

Mailen

Brochure

In onze opleidingenbrochure voor het studiejaar 2022-2023 vind je informatie over onze opleidingen, verhalen van studenten en tips over het aanmeldproces.
de aanmeldprocedure: Eerst meld je je aan voor 1 april, vervolgens krijg je een bevestiging via de mail. Uiteindelijk krijg je een thuisopdracht die je laat zien tijdens de studiekeuzecheck. Na het studiekeuzeadvies hoor je of je bent aangenomen of niet. Als jij je definitieve keuze hebt doorgegeven, ontvangen wij jou graag op het GLU!

CONTACT

Meer informatie over voorlichtingsactiviteiten en mogelijkheden? Mail ons.

Mailen

Op de hoogte gehouden worden van onze voorlichtingsactiviteiten? Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief