Maak kennis met het GLU

Tim
Tim
Leuk dat je wil kennismaken! Kom je een Open Dag terugkijken, wil je je aanmelden voor een rondleiding of een Oriƫntatiegesprek? Dat kan!

Agenda

Wil jij de sfeer proeven van het Grafisch Lyceum Utrecht Ć©n kennismaken met onze opleidingen? Bekijk de onderstaande agenda voor de studiekeuze events.

Klik op onderstaande button om de Open Dagen terug te kijken.

Open Dagen terugkijken

Momenteel is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor de Open Dag van 19 november 2022. Wil je een mail ontvangen, zodra dit mogelijk is? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Stuur een mailtje naar communicatie@glu.nl met hierbij als onderwerp ‘nieuwsbrief’ en je naam.

Momenteel is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor de Open Dag van 21 januari 2023. Wil je een mail ontvangen, zodra dit mogelijk is? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Stuur een mailtje naar communicatie@glu.nl met hierbij als onderwerp ‘nieuwsbrief’ en je naam.

Momenteel is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor de Open Dag van 16 maart 2023. Wil je een mail ontvangen, zodra dit mogelijk is? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Stuur een mailtje naar communicatie@glu.nl met hierbij als onderwerp ‘nieuwsbrief’ en je naam.

Schrijf
je in

Op de hoogte blijven van al onze Open Dagen en events? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Stuur een mailtje naar communicatie@glu.nl met hierbij als onderwerp 'nieuwsbrief' en je naam.

Opleidingsbrochure

Nieuwsgierig naar onze opleidingen?

Bekijk de brochure