Video: Excursie Berlijn

Vorige maand zijn studenten van de opleidingen Mediamanagement en Marketing & Marketing- en Communicatiespecialist op excursie geweest naar Berlijn!

In deze video zie je een kleine sfeerimpressie van de excursie. Aan deze excursie zat ook een project gekoppeld waarmee de studenten van beide opleidingen aan de slag moeten gaan.

Excursie Berlijn

In de video zie je waar de studenten van de opleidingen Mediamanagement en Marketing & Marketing- en Communicatiespecialist allemaal geweest zijn tijdens de excursie in Berlijn.

DE OPLEIDING MEDIAMANAGEMENT EN MARKETING

Wil je meer te weten komen over de opleiding Mediamanagement en Marketing? Bij deze opleiding zet je als mediamanager samen met opdrachtgevers een campagne op. Jij bedenkt een plan en weet welke media nodig zijn om het doel te bereiken.

Check Mediamanagement en Marketing

De opleiding Marketing- en Communicatiespecialist

Wil je meer te weten komen over de opleiding Marketing- en Communicatiespecialist? Bij deze opleiding vertel jij het verhaal van een bedrijf. Dat doe je in veel verschillende vormen. Tekst, beeld of video? Jij vindt altijd de vorm die bij de boodschap en doelgroep past.

Check Marketing- en Communicatiespecialist