Video: GLUren bij Creative Media Design

In het schooljaar 2024 - 2025 worden de opleidingen Grafische Vormgeving, Crossmedia en Webdesign samengevoegd tot de opleiding Creative Media Design. Ben jij benieuwd hoe een lesdag bij de opleidingen Grafische Vormgeving, Crossmedia en Webdesign eruit zien? Check onderstaande video's!

GLUren bij Grafische Vormgeving

Bij Grafische Vormgeving zijn we langsgegaan bij eerstejaarsstudenten die bezig waren met een moodboard. Daarnaast vertelt docent Pieter hier wat meer over. Tenslotte gingen we langs bij het Freaky Food Festival: een groot project binnen de opleiding. Nieuwsgierig? Check de video.

GLUren bij Crossmedia

Bij Crossmedia zijn we langsgegaan bij tweedejaarsstudenten die aan de slag gingen met een project, als voorbereiding op stage. Daarnaast waren de tweedejaarsstudenten bezig met het maken van een videoclip. Ten slotte hebben we ook nog teamleider Wendy gesproken. Nieuwsgierig? Check de video.

GLUren bij Webdesign

Bij Webdesign zijn we langsgegaan bij eerstejaarsstudenten die aan de slag gingen met het ontwerpen van een magazine in InDesign. Daarnaast gingen we langs bij de derdejaarsstudenten, die aan projecten hebben gewerkt voor opdrachtgevers. Ten slotte hebben we ook nog docent Erik gesproken. Nieuwsgierig? Check de video.

DE OPLEIDING CREATIVE media design

Ben je enthousiast geworden? Dan is de opleiding Creative Media Design wellicht wel iets voor jou! Bij deze opleiding lopen alle ontwerpskills in elkaar over. Je krijgt van alle richtingen iets mee en leert goed samenwerken, maar ook hoe je met klanten omgaat. Je bouwt tijdens je opleiding ook al je eigen portfolio op. In jouw eigen, herkenbare stijl, je krijgt alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om te ontdekken wat je leuk vindt.

Check Creative Media Design