Video: GLUren bij Creative Software Development

In het schooljaar 2023 - 2024 is de opleiding Webdeveloper, Game Developer en Extended Reality samengevoegd tot de opleiding Creative Software Development. Ben jij benieuwd hoe een lesdag bij de opleiding Webdeveloper eruit ziet? Check dan deze video!

GLUren bij Webdeveloper

Bij Webdeveloper zijn we langsgegaan bij eerstejaarsstudenten die in het spoorwegmuseum bezig waren voor echte opdrachtgevers. Op school zijn we ook langsgegaan. Hier waren er ook eerstejaarsstudenten bezig met een ander project. Ten slotte hebben we ook nog docent Martijn gesproken. Nieuwsgierig? Check de video hieronder.

de opleiding creative software development

Ben je enthousiast geworden? Dan is de opleiding Creative Software Development wellicht wel iets voor jou! Bij deze opleiding ontdek je wat er achter de schermen gebeurt bij apps, websites en games. Je leert hoe ze van binnen en buiten in elkaar zitten. Zo weet je straks precies hoe je een app bouwt, een website gebruiksvriendelijk maakt, een hele vette game ontwerpt of een echte en virtuele omgeving met elkaar combineert. Geen digitale puzzel is te moeilijk voor jou! Na een gezamenlijk halfjaar kies je voor één van de drie profielen: Game Development, Web Development of Extended Reality. Of je kiest voor een combinatie van deze drie. Bij deze vierjarige mbo-opleiding niveau 4 kun je versnellen van vier naar drie jaar.

Check Creative Software Development