Hoe bereid je je voor op een Open Dag

Hoe bereid ik me voor op de Open Dag
Hoe bereid ik me voor op de Open Dag
Een vervolgopleiding kiezen is al lastig genoeg. Daarom wil je het liefst bij zoveel mogelijk scholen even binnenkijken.

Als je naar een Open Dag gaat is het belangrijk dat je goed voorbereid bent, met de volgende tips helpen we je graag op weg!

Bekijk van tevoren onze opleidingen en check wat jou wellicht interessant lijkt. 

Lees, naast het bekijken van onze opleidingspagina ook onze testimonials. Hierin delen onze eigen studenten hun ervaringen en vertellen wat ze allemaal wel niet doen op onze school. Ook is het handig om onze sociale mediakanalen te volgen, hierop delen we o.a. sfeerimpressies van onze school en ben je op de hoogte van het laatste nieuws.

Instagram

TikTok

Facebook

Bepaal vooraf wat je te weten wil komen over een opleiding of de school. Wil je bijvoorbeeld de sfeer proeven? Of wil je meer informatie over één specifieke opleiding? Bedenk vooraf een aantal vragen waarop je antwoord wil. Deze kun je vervolgens stellen op de Open Dag. Zo loop je achteraf niet rond met een vraag waar je nog geen antwoord op hebt.

Na het bijwonen van een Open Dag moet je alle prikkels even laten bezinken. Daarom is het belangrijk om je eigen ervaring met anderen te delen, te praten met degene waarmee je bijvoorbeeld naar de Open Dag toe bent geweest en te bespreken wat je wel en niet leuk vond. Zo kan je samen bepalen of de opleiding bij je past.

Ben je na het bezoeken van onze Open Dag enthousiast over één of meerdere opleidingen, maar ben je er toch nog niet helemaal uit? Naast de Open Dag organiseren we ook nog andere kennismakingsactiviteiten. Zo kun je komen GLUren of meelopen met een rondleiding. Geef je op om nog meer over een opleiding en onze vakschool te weten te komen. 

Ben je er helemaal uit? Fantastisch! Meld je dan aan voor de opleiding van jouw keuze.