Creatief in coronatijd

Op woensdag 29 september zijn de eerste activiteiten van het project "creatief in coronatijd" in het Koningin Wilhelmina Ziekenhuis van start gegaan. Dit project is een jaarlijks terugkerend studieonderdeel van de derdejaars studenten Mediamanagement & Marketing en Communicatie & Marketing. Tot 1 december bedenken en organiseren verschillende projectgroepen allerlei leuke workshops en activiteiten voor de kinderen in het WKZ.
Dear Hummingbird 


Onder leiding van GLU-docent Elles van Pol gingen de kinderen met kwasten en verf aan de slag met het thema ‘‘Dear hummingbird’’.  Vol enthousiasme maakten de kinderen de mooiste schilderijen van de door Elles ontworpen kolibries. De kolibrie staat symbool voor veerkracht en doorzettingsvermogen. Een mooi symbool voor de zieke kinderen in het WKZ.

Minigolf 


Een andere projectgroep had de stoute schoenen aangetrokken en is bedrijven rond gaan bellen. Het verhuurbedrijf Careca verhuur uit Ter Aar vond het idee zo mooi, dat zij gratis een complete midgetgolfbaan met acht holes hebben geïnstalleerd in het kindertheater van het WKZ. Even een middagje vergeten dat je ziek bent en plezier maken op de midgetgolfbaan.

Verhuurbedrijf Careca