Video: project Lokaal Kabaal

Tijdens het project Lokaal Kabaal hebben de studenten de kans gekregen om op zoek te gaan naar een lokale ondernemer en een geheel nieuwe identiteit voor hen te ontwikkelen.

Project lokaal kabaal

Tijdens het project gaan studenten van de opleiding Grafische Vormgeving (deze opleiding heet vanaf studiejaar 2024-2025 Creative Media Design) aan de slag met het redesignen van de identiteit van een lokale ondernemer. Ze gaan hierbij dus aan de slag voor echte opdrachtgevers en hebben zelf contact met hun opdrachtgevers. Benieuwd naar wat de studenten uiteindelijk hebben gemaakt? Check dan de video hieronder.

De opleiding Creative Media Design

Enthousiast geworden na het zien van dit project? Dan is de opleiding Creative Media Design wellicht wel iets voor jou! Bij deze opleiding lopen alle ontwerpskills in elkaar over. Je krijgt van alle richtingen iets mee en leert goed samenwerken, maar ook hoe je met klanten omgaat. Je bouwt tijdens je opleiding ook al je eigen portfolio op. In jouw eigen, herkenbare stijl, je krijgt alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om te ontdekken wat je leuk vindt.

Check Creative Media Design