GLU beste werkgever
2019-2020

Voorzitter CvB Grafisch Lyceum Utrecht, Sandra Beentjes (midden), krijgt de award uit handen van Nina Keijsers van Effectory. Sven Kuijper was aanwezig namens de OR.
Voorzitter CvB Grafisch Lyceum Utrecht, Sandra Beentjes (midden), krijgt de award uit handen van Nina Keijsers van Effectory. Sven Kuijper was aanwezig namens de OR.
Grafisch Lyceum Utrecht is uitgeroepen tot Beste werkgever 2019-2020 in de branche mbo-scholen. Dat heeft Effectory bekendgemaakt op basis van haar jaarlijkse Beste Werkgeversonderzoek.
  • beste werkgever
  • 2019-2020
Beste Werkgevers Keurmerk

Het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’ is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Het Grafisch Lyceum Utrecht scoort vooral hoog op thema’s bevlogenheid, betrokkenheid, tevredenheid, werkgeverschap en leiderschap. Medewerkers geven aan dat ze trots zijn op collega’s, studentgerichtheid, samenwerking en de gezonde werkcultuur.

Uitreiking award

Sandra Beentjes, voorzitter van het College van Bestuur van het Grafisch Lyceum Utrecht, kreeg de award uit handen van Nina Keijsers, projectmanager Effectory. Beentjes is trots op de behaalde titel: “We hebben deze prijs te danken aan de enorme inzet en betrokkenheid van onze eigen werknemers. Heel mooi dat dit met de uitreiking van dit keurmerk wordt gewaardeerd. Dit compliment over ons werkgeverschap zetten we in bij de verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s en studenten.

Beste Werkgevers is ontwikkeld om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. In het Beste Werkgeversonderzoek van Effectory beoordeelden afgelopen jaar meer dan 500.000 medewerkers hun werkgever. Dit keurmerk is alleen te behalen, door wat eigen medewerkers over hun werkgever zeggen.

 

Bijschrift foto: Voorzitter CvB Grafisch Lyceum Utrecht, Sandra Beentjes, krijgt de award uit handen van Nina Keijsers van Effectory. Sven Kuijper was aanwezig namens de OR.