Maud Woltman kandidaat GLU voor kalenderwedstrijd

kalenderwedstrijd2016-maud-woltmansMaud Woltman is gekozen tot kandidaat van het Grafisch Lyceum Utrecht voor de jaarlijkse Kalenderwedstrijd. Maud is tweedejaarsstudent Grafische Vormgeving. De jury van de Kalenderwedstrijd koos haar ontwerp voor een smoothies-kalender uit vijf genomineerden.

Op 17 maart 2016 maakt de jury in de Markthal in Rotterdam bekend wie de winnaars zijn. In de categorie studenten neemt Maud het op tegen de kandidaten van andere scholen uit Nederland en België.

De KVGO, de vereniging van ondernemers in de communicatiebranche organiseert de Kalenderwedstrijd voor studenten en professionele vormgevers in Nederland en België. Eén van de doelen is de gedrukte of geprinte kalender te behouden. De jury let bij het ontwerp speciaal op de typografie, de uitvoering en de uitvoerbaarheid. De kalender van Maud heeft voor iedere maand een in het seizoen passend recept voor een smoothy. Zij is 17 jaar en woont in Kockengen.

In de categorie voor studenten wonnen vorig jaar Bram Esveldt en Giomar Rila met hun Multiculturele kalender. Met hetzelfde ontwerp mogen zij dit jaar meedingen naar de prijs voor professionele vormgevers.

www.kalenderwedstrijd.nl