Landelijke ambassadeur mbo bekend

In de daverende finale op het podium van Theater Orpheus in Apeldoorn heeft TV-presentator Jan Versteegh afgelopen maandag de vijf nieuwe winnaars in het mbo bekendgemaakt. Onder het toeziend oog van honderden collega’s, vrienden en familieleden zijn vijf awards van het Ambassadeursgala uitgereikt. Hendrik de Kok (ROC Tilburg) is de winnaar van de challenge en Youtube-serie Mbo’ers Pakken Aan waarin 42 mbo-studenten zijn uitgedaagd om hun vaardigheden in leiderschap, communicatie, oplossend denkvermogen, samenwerken en creativiteit te tonen. Wij danken Fleur Hagen voor haar positieve inzet in de afgelopen periode als ambassadeur van het Grafisch Lyceum Utrecht!

Fleur reageert: ‘Ik vind dat elke ambassadeur de eerste prijs had verdiend. Iedereen zet zich enorm goed in voor het onderwijs. Het zal nu alleen wel wat rustiger worden, hoewel ik mij echt niet ga vervelen, want na het behalen van mijn diploma komend jaar ga ik fulltime met mijn bedrijf aan de slag! Oftewel mijn hobby uitoefenen en doorgroeien. Zin in!’