Docent Realtime Graphics

Docent Realtime Graphic
Docent Realtime Graphic
Het Grafisch Lyceum Utrecht is een toonaangevende opleider voor de creatieve industrie. Op deze kleinschalige mbo-vakschool volgen ongeveer 2.200 studenten een opleiding op het gebied van media, vormgeving en communicatie. De school maakt werk van actueel en modern onderwijs waarin vakmanschap, creativiteit en aansluiting op de beroepspraktijk centraal staan.


Wij zijn regelmatig op zoek naar goede gemotiveerde docenten. Stuur je motivatie en CV alvast toe. We nemen contact met je op.

Docent
Realtime
Graphics

Je maakt deel uit van de opleidingen Game Artist & Animatie en Audiovisuele Vormgeving. De functie is gericht op het geven van onderwijs maar voornamelijk ook op het ontwikkelen van nieuw onderwijs.

Op het GLU zijn we altijd bezig met het onderwijs van morgen. Zo zijn we ons onderwijs nu aan het uitbreiden op het snijvlak tussen game- en videoproductie. Denk daarbij aan XR, extended TV en broadcasting, museum producties, virtual production etc.

We zoeken een collega die inzichten over nieuwe creatieve technologie omzet naar betekenisvol onderwijs.
Je hebt een goed beeld van ontwikkelingen en kunt deze overbrengen aan collega’s en samen ontwikkel je nieuwe onderwijsmodules.