Docent Game en Software Development (0,4 – 1 fte)

Docent Game en Software Development
Docent Game en Software Development
Het Grafisch Lyceum Utrecht is een toonaangevende opleider voor de creatieve industrie. Op deze kleinschalige mbo-vakschool volgen ongeveer 2.200 studenten een opleiding op het gebied van media, vormgeving en communicatie. De school maakt werk van actueel en modern onderwijs waarin vakmanschap, creativiteit en aansluiting op de beroepspraktijk centraal staan. Het Grafisch Lyceum Utrecht zoekt een enthousiaste en betrokken collega:

Docent Game en Software
Development
ment
(0,4 – 1,0 fte)

Je maakt deel uit van het team dat de opleiding Software Developer - Game Programmer verzorgt. Dit is een jong en ambitieus team dat zelf nog gedeeltelijk in de industrie werkzaam is. Je werkt nauw samen met ongeveer 8 collega programmeerdocenten en het hele team bestaat uit ongeveer 30 docenten. Dit team bestaat uit docenten voor Game Programmer en Game Artist. De opleiding is opgebouwd in modules van ongeveer 4 weken waarin de student gefocust werkt en leert. In een module worden beroepsgerichte producten gemaakt, vaak een game.

Reageren

Stuur je motivatie met CV via de mail t.a.v. Sander Scholl.

Mailen

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.