Mbo-opleidingen in de richting Mediamanagement, Marketing en Communicatie

Studenten van de opleiding Mediamanagement en Marketing zijn bezig met de gemaakte planning
Studenten van de opleiding Mediamanagement en Marketing zijn bezig met de gemaakte planning
Werk jij mee op de open dagen van je sportvereniging? Schud jij moeiteloos stukjes voor de schoolkrant uit je mouw? En post jij toffe beelden met creatieve teksten op Instagram? Wellicht is één van deze twee opleidingen wel iets voor jou. Je leert hier alles over het inzetten van media, marketing en communicatie. En dat is een hele hoop! Van het organiseren van een evenement tot het opzetten van een toffe campagne voor een bedrijf of het bedenken van posters voor in het bushokje. Lees verder en ontdek meer over deze mbo-opleidingen niveau 4.

Ontdek onze opleidingen

Marketing- en Communicatie­specialist

Werk jij mee op de open dagen van je sportvereniging? Schud jij moeiteloos stukjes voor de schoolkrant uit je mouw? En post jij toffe beelden met creatieve teksten op Instagram? Dan is de mbo-opleiding Marketing- en communicatiespecialist iets voor jou.

Aanmelden voor een opleiding gaat via Centraal Aanmelden mbo. Log in met je DigiD en beantwoord de vragen. Zodra je aanmelding is ingediend, krijg je van ons een mail met aanvullende vragen. Na het beantwoorden van deze vragen, is je aanmelding afgerond.

  • mbo
Studenten presenteren voor een klas

Mediamanagement­ en Marketing

Noemen vrienden je een regelneef of regeltante? Zo iemand die met speels gemak een plan bedenkt, in gang zet en mensen meekrijgt? Dan is de mbo-opleiding Mediamanagement en Marketing jou op het lijf geschreven. Je helpt bedrijven media slim in te zetten, zodat ze extra opvallen. Deze opleiding is op niveau 4.

  • mbo
Student werkt samen op het kanban bord