Open dagen

Door de maatregelen rondom het Corona-virus kwam de laatste Open Avond van donderdag 12 maart helaas te vervallen. Vooralsnog is het niet realistisch om op korte termijn een nieuwe Open Avond te plannen. Uiteraard willen we iedereen wel zo goed mogelijk helpen met kiezen van een opleiding. We maken hierbij onderscheid tussen studenten die in augustus 2020 willen starten en studenten die pas het schooljaar daarna willen starten:

Wil jij in augustus 2020 starten met een mbo-opleiding?
Dan willen we jou graag zo snel mogelijk helpen. We zijn op dit moment aan het kijken welke alternatieve (online) voorlichtingsmomenten we de komende maanden kunnen organiseren. Mail je naam, mailadres en telefoonnummer naar: communicatie@glu.nl. en vermeld hierbij duidelijk dat je al in augustus 2020 wilt starten. We nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ben jij je aan het oriënteren maar wil je pas starten in augustus 2021?
Dan heb je gelukkig nog even de tijd om een keuze te maken. Het aanmelden voor schooljaar 2021/2022 kan pas vanaf 1 oktober aanstaande. Wij doen er alles aan om voor die tijd een voorlichting speciaal voor jou en je ouders te organiseren. Door je naam, mailadres en telefoonnummer te mailen naar: communicatie@glu.nl. zorgen we ervoor dat jij als eerste op de hoogte bent. Vermeld hierbij duidelijk dat je pas in 2021 wilt starten.