Hybride leeromgeving

Studenten van Het BUREAU werken samen aan een opdracht
Studenten van Het BUREAU werken samen aan een opdracht
Bij het GLU hebben we een Hybride leeromgeving. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is: Leren door te doen! Van het eerste klantencontact en het opstellen van een offerte tot de presentatie van een design.

Hier kunnen studenten zelfstandig aan het werk met verschillende apparatuur. (game computers, VR brillen, HoloLens etc).

Innovatielab voor media & talent van de toekomst. Een samenwerking van meerdere vakscholen. Gevestigd in Hilversum.  

In het XR Lab wordt door middel van experimenten en het maken van prototypen onderzoek gedaan naar de toepassing van nieuwe immersieve mediatechnologie√ęn en de toepassing ervan. De onderzoekers in het lab zijn technisch-creatieve juniors en seniors met een blik op de toekomst.¬†

De plek waar je als student van een van onze opleidingen op school al werkervaring opdoet. Zo kun je nog beter voorbereid op stage. Ongeveer een half jaar lang werk je er ‚Äď parttime en met elkaar – aan verschillende opdrachten. Hierbij maken ze diverse media-uitingen. Een perfecte springplank naar stage.¬†¬†

In de werkplaats W4U staan diverse professionele machines die je ook in een drukkerij kunt tegenkomen. Hier leren studenten alles over de voorbereiding, productie en nabewerking van drukwerk. 

Studenten kunnen in de foto- en de filmstudio aan slag met professionele camera’s, lampen en andere benodigdheden voor de productie van een video of foto.