Bustour

Welkom op het Grafisch Lyceum Utrecht. De virtuele bus van de MBO Bustour maakt een stop op de Vondellaan, het hoofdgebouw van onze school en zal ook stoppen bij onze tweede locatie aan de Koningin Wilhelminalaan.

Over het Grafisch Lyceum Utrecht

Het Grafisch Lyceum Utrecht is een open en veilige school waar studenten alle ruimte hebben om zelfstandig en in groepen te werken. Ze hebben de beschikking tot diverse professionele apparatuur, zoals camera’s, print- en snijmachines en teken tablets om hun opdrachten uit te voeren.

Rondleiding door studenten

Twee van onze studenten je mee door onze twee locatie die op steenworpafstand van elkaar liggen. Tijdens deze virtuele rondleiding zoomen we kort in op een aantal bijzondere plekken in onze school.Algemene video

Onze opleidingen

Ga naar onze opleidingspagina voor een overzicht van alle opleidingen.

(Online) Open Dag

Een tip voor alle studiekiezers: geef je alvast op voor de (online) Open Dag van zaterdag 7 november. Door je op te geven ontvang je informatie over onze voorlichtingen per mail.

Pagina voor decanen

Op de pagina voor decanen staat meer informatie over welke begeleiding wij bieden bij het maken van de juiste studiekeuze.

Blijf op de hoogte

Voor meer informatie over voorlichtingsactiviteiten en mogelijkheden kunt u contact opnemen via: communicatie@glu.nl.