« Terug naar het overzicht

Sophie Margot Verleun

Bij het vakgebied DTP (desktop publishing) krijg je de mogelijkheid om iets unieks te maken. Je leert van alles over het ontwikkelen van websites en het opmaken van folders en posters.

Bij het onderdeel drukken en sign ben ik vooral bezig geweest met het maken van bindingen van boeken. En niet te vergeten met stickers en het bedrukken van truien. Daar staat die term sign ook voor. Ik heb voor mijn laptop een eigen sticker ontworpen en mijn joggingbroek bedrukt. Ik leer verder ook hoe je met codes een website in elkaar zet en hoe html werkt. Als je het dan eenmaal goed begrijpt kun je aan de slag met kleuren en afbeeldingen. Voor je het weet heb je je eigen website gemaakt!

Na je opleiding kun je werken in een grafimediabedrijf of doorstromen naar een andere opleiding. Ik ga straks verder met Interactieve Vormgeving op het Grafisch Lyceum Utrecht.

Meer over de opleiding Medewerker Creatieve Productie

Sophie Margot Verleun

Medewerker Creatieve Productie

Bij het vakgebied DTP krijg je de mogelijkheid om iets unieks te maken. Bij het onderdeel drukken en sign ben ik bezig geweest met bindingen van boeken, stickers en het bedrukken van truien. Ik leer verder ook hoe je met codes een website in elkaar zet en hoe html werkt.