Instroommogelijkheid Mediamanagement en Marketing

Docent Chantal geeft Social Media les aan een klas Mediamanagement en Marketing
Docent Chantal geeft Social Media les aan een klas Mediamanagement en Marketing
Zit jij in 4 of 5 havo en merk je dat je toch niet helemaal op je plaats bent? Twijfel je of het jou beter af zou gaan op het mbo? Dan hebben wij een alternatief voor jou! Voor de opleiding Mediamanagement en Marketing is er een extra instroommoment in januari 2022.

De opleiding Mediamanagement en Marketing is een opleiding die zowel praktisch als theoretisch is. De opleiding waarin je mediacampagnes leert bedenken én uitvoeren, waarbij jij zelf leert vormgeven en vooral creatief leert denken, organiseren en plannen. Met dit diploma stroomt gemiddeld 70% van de studenten succesvol door naar het hbo.

 

Met de instroommogelijkheid, op 24 januari, volg je versneld een traject met beroepsvakken. Aan het einde van het jaar ben jij net zo ver als de studenten die in september zijn begonnen. Het tweede en derde leerjaar zijn hetzelfde als de reguliere opleiding. Als je in januari begint, loop je dus geen vertraging op. Je doet de opleiding in 2,5 jaar in plaats van in 3 jaar. Wil je de opleiding Mediamanagement en Marketing beginnen in januari? Zorg ervoor dat je gemotiveerd bent en dat je de lessen Nederlands, Engels en rekenen op de havo goed hebt doorlopen en je niveau op orde is.

 

Klinkt deze extra instroommogelijkheid voor januari 2022 voor de opleiding Mediamanagement en Marketing als een goede opleiding voor jou? Op dit moment zit de opleiding vol, maar is er wel een mogelijkheid om jezelf op de reservelijst te zetten. Stuur dan een mail naar aanmelden@glu.nl!