Instroommogelijkheid Mediamanagement en Marketing

Docent Chantal geeft Social Media les aan een klas Mediamanagement en Marketing
Docent Chantal geeft Social Media les aan een klas Mediamanagement en Marketing
Zit jij in 4 of 5 havo en merk je dat je toch niet helemaal op je plek zit? Twijfel je of het jou beter af zou gaan op het mbo? Of zit je al op het mbo, maar past de opleiding toch niet goed bij jou? Heb je interesse in media en houd je van organiseren?

Dan hebben wij een alternatief voor jou! Voor de opleiding Mediamanagement en Marketing is er een extra instroommoment in januari 2024.

De opleiding Mediamanagement en Marketing is een opleiding die zowel praktisch als theoretisch is. Een opleiding waarin je mediacampagnes leert bedenken én uitvoeren, waarbij jij zelf leert vormgeven en vooral creatief leert denken, leert organiseren en leert plannen. Met dit diploma stroomt gemiddeld 70% van de studenten succesvol door naar het hbo.

Met de instroommogelijkheid, op 22 januari, volg je versneld een traject met beroepsvakken. Aan het einde van het jaar ben jij net zo ver als de studenten die in september zijn begonnen. Het tweede en derde leerjaar zijn hetzelfde als bij de reguliere opleiding. Als je in januari begint, loop je dus geen vertraging op. Je doet de opleiding in 2,5 jaar in plaats van in 3 jaar. Wil je met de opleiding Mediamanagement en Marketing beginnen in januari? 

Dan verwachten we van jou dat je zo gemotiveerd bent dat je een extra zwaar half jaar wilt en kunt doen. Zorg er ook voor dat je de lessen Nederlands, Engels en rekenen op de havo of je mbo-opleiding blijft volgen totdat je bij ons start en dat je niveau op orde is. We gaan namelijk verder waar je gebleven bent. 

Klinkt deze extra instroommogelijkheid voor januari 2024 voor de opleiding Mediamanagement en Marketing als een goede opleiding voor jou? Meld je dan nu aan!

Aanmelden