Esmeralda gaat naar de Summerschool in Urbino

Eerstejaarsstudent Grafische Vormgeving Esmeralda van Run is door de jury van de Summerschool in Urbino, Italië geplaatst als cursist. Zij reist op 22 juli 2018 naar Italië om twee weken lang de masterclasses te volgen van de Hogeschool ISIA in Urbino.

Eerder werd zij door een interne GLU-jury gekozen uit 10 studenten die hun portfolio hadden ingestuurd. De winnaar zou in aanmerking komen om als GLU-kandidaat deel te nemen aan de Summerschool. Alle portfolio’s zijn beoordeeld op de criteria zelfstandigheid, autonomie, diversiteit, presentatie en creatieve kwaliteit. Na langdurig beraad is besloten om de voordracht voor een plaats in de Summerschool in Urbino te gunnen aan Esmeralda. Zij viel in het bijzonder op door haar originele en zeer creatieve portfolio dat zij speciaal voor de Summerschool had samengesteld.

Deze voordracht heeft zij om weten te zetten naar een plaats als cursist van de Summerschool. Grafisch Lyceum Utrecht neemt uiteraard de reis-, verblijfs- en cursuskosten voor zijn rekening.

Meer zien van het werk van Esmeralda? Kijk eens op haar instagram

Meer info over de Summerschool in Urbino